Jogi nyilatkozat és adatkezelési szabályok

A honlapról:

A weboldal teljes szöveges tartalma, képi megjelenése és a honlap felépítése az üzemeltető és tulajdonos, Gerdax-M Kft. tulajdonát képezi. Annak akár egészében, akár részleteiben történő másolása, terjesztése vagy bármilyen módon való felhasználása a honlap tulajdonosának írásos engedélye nélkül tilos.

A feltüntetett árak és akciók csak tájékoztató jellegűek és nem számítanak közvetlen ajánlattételnek.

A tulajdonos fenntartja magának a jogot, hogy a weboldalon elhelyezett tartalmat bármikor, külön értesítés nélkül megváltoztassa.

A honlap tulajdonosa nem vállal felelősséget a weboldal szöveges tartalmaiban található elírásokért, sajtóhibákért, valamint a szöveges tartalom értelmezéséből fakadó vélt elvárások elmaradásáért.

Ez a honlap magyar tulajdonú, Magyarországon regisztrált domain alatt fut és tatalma Magyarországon működő szolgáltató tárhelyén van elhelyezve.

A weboldalt a SpceboyDesign állította össze. A keretrendszer és funkciók a WordPress meghatározott licencefeltételei alá esnek. A hozzáadott arculati elemek és a SpaceboyDesign munkái és hozzájárulás nélkül nem másolhatóak.

Adatvédelmi irányelvek:

A honlap üzenetküldő paneljében, üzenetírás közben, regisztrációnál, valamint a hozzászólások esetén megadott adatokat kizárólag kapcsolattartás céljából jegyezzük fel. Hírlevelet csak abban az esetben küldünk, ha arra a felhasználó egyértelműen feliratkozik.

A személyes adatokat saját, zárt és biztonságos adatbázisban gyűjtjük, azokat harmadik személynek nem adjuk át.

Biztonság és technikai segítség:

A honlap tulajdonos, a tárhelyszolgáltató és a SpaceboyDesign minden lehetséges eszközzel megpróbálja megakadályozni, hogy a weboldalt vírus vagy egyéb kártevő támadja meg, valamint megpróbálja megakadályozni, hogy a honlap levelező rendszere spam üzeneteket továbbítson. Védje ön is a számítógépét és levelezőrendszerét vírusvédelemmel és spam szűrővel, valamint rendszeresen frissítse számítógépének operációs rendszerét és programjait. A honlap tulajdonosa nem vállal felelősséget az internetes kártevők okozta problémáért.

Bármilyen probléma esetén vagy a honlappal kapcsolatos technikai kérdés esetén írjon a spaceboydesign@live.co.uk email címre.